Beauty tips

Huidverzorging:

Huid rondom de ogen is erg kwetsbaar, er zitten weinig talgkliertjes die de huid vet houden en de huid is bovendien erg dun.
Deze kwetsbare huid verdient extra aandacht. Verwijder zorgvuldig al je make up met een milde reiniging elke avond. En gebruik een goede oogcreme.

Gebruik altijd s’morgens en s’avonds een serum onder je dag en nachtcreme.
Deze helpt je huid optimaal te hydrateren en soepel te houden. Tevens houdt een serum je huid langer jong en kan specifieke zorg vragen van je huid aanpakken. Bijvoorbeeld roodheid, verslapping, pigmentatie stoornissen,lijntjes etc.

Make Up:

Als je dunne lippen hebt, ga dan voor en gloss in plaats van een lipstick. Een gloss maakt de lippen wat voller.
Als je tanden niet superwit zijn, is donkerrood een betere keuze dan dieppaars. Paars maakt je tanden optische geler, terwijl rood je tanden juist witter maakt.

Lichaamsverzorging:

Je insmeren voor de zon is heel belangrijk, Hoe hogere SPF factor je smeert hoe beter. Je wordt ook met een SPF 50 mooi bruin. Het voordeel dan is dat je goed beschermt bent, mooi en langer bruin bent. Vergeet je lippen en randjes van je oren niet in te smeren, deze zijn zeer gevoelig en de meest vergeten plekjes om in te smeren. Ook Knie holtes en je voeten niet vergeten!