Serums & Synergieën

Ieder mens is uniek. Creëer een geurbeleving en persoonlijke behandeling op maat!

Essentiële oliën, serums en synergiën zijn waardevolle aanvullingen die kunnen worden toegevoegd aan de neutrale lijn ‘A Touch of Chi’. 
Voeg de werkstoffen naar behoefte toe om een unieke, klantgerichte behandeling te creëren voor iedere cliënt!

Synergiën

In een synergie zijn de etherische oliën zo op elkaar afgestemd dat ze elkaar versterken en er een specifieke, doelgerichte werking ontstaat. De 100% natuurlijke en aromatherapeutische huidcomposities zijn puur te gebruiken, maar kunnen ook gemengd worden met andere producten uit de neutrale lijn ‘A Touch of Chi’.

Synergy 1 Sensitive Skin 
Deze synergie heeft een rustgevende, verzachtende en regenererende werking op de huid. Sensitive Skin bestaat uit jojoba met roos, jasmijn, sandelhout, motia attar, roos attar en patchouli, deze etherische oliën werken verzachtend, voedend en beschermend. Cipres en citroen versterken de huid. 

Synergy 2 Scar Treatment
 
Deze synergie werkt sterk regenererend en verbetert zowel oud als nieuw littekenweefsel.
De basis is een rijke vitamine olie op basis van rozenbottel. De combinatie van helicryse, lavendel en geranium zorgt ervoor dat de huid snel kan herstellen. Ook bij een oud litteken is deze synergie geschikt. Breng het elke dag minstens tweemaal op het litteken aan. Deze synergie kan ook goed ingezet worden bij een acne huid vol littekens en bij een slechte doorbloeding.

Synergy 3 Acne Treatment 
Deze synergie werkt talgregulerend, afvoerend en ontstekingremmend. Acne treatment bestaat uit jojoba met essentiële oliën van neroli, citroen, cipres, lavendel, ravintsara, rozenhout, geranium. Het is een goed werkende synergie bij acne en een vette huid.

Luxe serums

De serums geven een extra (geur)dimensie aan uw behandeling. Roos, neroli en jasmijn zijn kostbare en verfijnde essentiële oliën. Deze luxe serums zijn huidverzorgend en geschikt voor iedere huid. De serums zijn zo gecomponeerd dat ze met de Skin Oil, maar ook met de Balm, Peeling en Cleansing Oil te mengen zijn. Voor een extra boost kan het serum puur op de huid gebruikt worden en ook aangebracht worden onder het pop-up masker.

Serum 1 Rose met jojoba en rozenolie 
Op de huid werkt roos regenererend en samentrekkend en op de psyche harmoniserend en ontspannend.

Serum 2 Neroli met jojoba en neroli
Neroli (oranjebloesem) werkt verzorgend, verzachtend en verstevigend en op de psyche opmonterend.

Serum 3 Jasmine met jojoba en jasmijn
Jasmijn is verzorgend en versterkend en op de psyche opmonterend en kalmerend.

Serum Cactus Gold 
Dit serum bestaat uit 100% biologische Cactusolie uit de woestijn van Zuidelijk Marokko. Deze 100% plantaardige olie uit de zaden van de Cactusvrucht wordt ook wel ‘Golden oil’ genoemd. De olie wordt snel door de epidermis (opperhuid) opgenomen. Dit ‘gouden serum’ werkt huidverbeterend, verstevigend en herstellend, vooral rond de ogen, mond en decolleté.

Nieuw! Serum Triple Rosa Mosqueta
Een 100% biologisch trio van drie rozenbotteloliën!  Samen hebben ze een prachtige rode kleur en een fantastische huidherstellende werking. Dit serum is rijk aan vitaminen (o.a. vitamine E) die het natuurlijke genezingsproces van de huid stimuleren. Deze olie is zeer geschikt voor iedere huid die extra ondersteuning nodig heeft. Ook werkt dit serum op de anti-aging en het is mooi toe te passen bij littekenweefsel. Het serum Triple Rosa Mosqueta bestaat uit de volgende drie rozenbotteloliën: de plantolie van de geperste bottel, het CO2 extract van de bottels en het CO2 extract van de zaden.