Workshop make-up

Visagie workshop op locatie, ik kom naar u toe!

Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Ga deze uitdaging aan en probeer eens iets anders! Iedereen krijgt persoonlijk advies, bijvoorbeeld over de kleuren die het beste bij je ogen, haar en teint passen, wat voor foundation je kunt gebruiken of hoe je verschillende looks kunt creëren.

Niets is te gek, en iedereen zal aangenaam verrast zijn over de resultaten! En wat is nou leuker dan dit te delen met je moeder, zus of beste vriendinnen? Wilt u een leuk, leerzaam en gezellig uitje? Heeft u altijd al willen leren hoe u uzelf professioneel maar moeiteloos op kunt maken? In de 2 uur durende visagie workshop leert u stap voor stap de theorie en praktijk van de visagie. Alle stappen worden voor gedaan en daarna gaat u onder begeleiding zelf aan de slag.

Kosten.

Kosten: Tot 6 personen €10,00 p.p. en vanaf 6 personen GRATIS (tot max 10 personen)
Duur: 2 tot 2,5 uur
Deze workshop is geschikt voor iedereen, of u nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Ik zal laten zien dat het egaal maken van de huid (foundation/poeder) er toch heel natuurlijk uit kan zien. Ook wordt er veel aandacht aan het opmaken van de ogen besteedt.

De volgende onderdelen worden behandeld:

* Concealer
* Camouflage
* Foundation
* Poeder
* Rouge
* Wenkbrauwen
* Ogen (heel uitgebreid)
* Lippen

Bent u met een kleinere groep of alleen, dat kan natuurlijk ook! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
Ik kom ook naar u toe, buiten de 15 km reken ik 0,25 cent per kilometer.